Projektledare / Key Account Manager

Lejon Media söker en säljande projektledare/Key Account Manager, som skall ansvara för försäljning mot företagets strategiskt viktiga kunder. För att lyckas i rollen ser vi att du är en affärsdriven, effektiv och entreprenöriell person som vill vara med på en utvecklingsresa i ett framgångsrikt och växande bolag.

Du är med i en expansionsfas av ett bolag med stora ambitioner och blir delaktig i att utveckla och ta Lejon Medias erbjudande och varumärke till marknaden, och ansvara för att bygga upp Lejon Medias säljavdelning.

För att lyckas med detta skall du ha en erfarenhet av:

•  att arbeta med försäljning på hög nivå.
•  att arbeta med komplexa affärer som inkluderar flera beslutsfattare
•  att vara innovativ gällande affärslösningar
•  att ha en djupgående förståelse för kundens affär och beslutsmekanismer

Vi erbjuder:

• En unik möjlighet att vara en nyckelperson i Lejon Medias fortsatta tillväxtresa som framtida försäljningschef.
• En arbetsmiljö som andas nytänkande och samhörighet
• En arbetsplats där allas röst räknas lika starkt och där idéer till förbättringar tas emot med öppna armar.
• Möjligheten att växa tillsammans med ett bolag i en stor expansionsfas.

Du kommer att tillsammans med ledningen ta ett strategiskt ansvar för hur Lejon Media ska växa på marknaden. Du kommer att rapportera till VD.

Den vi söker har redan ett starkt nätverk med beslutsfattare och kan föra en dialog med personer på ledningsnivå – där förmågan att paketera, positionera och presentera Lejon Medias koncept är helt avgörande. Goda språkkunskaper, flytande svenska och engelska både muntligt och skriftligt är ett baskrav. Du har sannolikt en akademisk utbildning – men rätt attityd, driv och bakgrund är det allra viktigaste.

I den här rollen är du självständig, drivande och proaktiv. Social kompetens är en självklarhet. Du behöver både vara en stark säljare, ha affärssinne och fungera väl i förhållande till kollegor.

Du bör tycka om att vara delaktig och att ha möjligheten påverka mycket av ditt arbete, för rollen krävs det att du är nyfiken och vågar fatta egna beslut. För att genomföra stora affärer krävs en balans mellan struktur, smartness och kreativitet, för att klara en hård belastning och en förväntan om stark tillväxt.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering i Stockholm, har rörlig ersättning utan tak och möjligt framtida delägarskap.

Låter det intressant, vill du vara med och ta Lejon Media till nya höjder? Eller känner du någon som passar rollen? Hör av dig med ansökan eller frågor till Johan Staël von Holstein på johan@lejon.se eller 070 752 26 79.